Massage

 

Wat en voor wie?
Een massage kan er voor zorgen dat de sporter sneller herstelt na een zware inspanning. Strakke en stijve spieren vworden soepeler en de beweeglijkheid wordt hersteld.  Door de massage worden afvalstoffen in de spieren afgevoerd en de doorbloeding verbeterd. Spiervermoeidheid en spierpijn verdwijnen sneller. Hierdoor kan de sporter sneller en uitgerust aan een volgende training beginnen en kunnen overbelastingsblessures worden voorkomen. Massage is niet alleen voor sporters maar ook bij spanningsklachten merkt men effect. De massage heeft een kalmerend effect en de spieren ontspannen meer, dit kan bijvoorbeeld spanningshoofdpijn of stressklachten verlichten.

 

Door wie?  
Raymond Huber heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van massage, bv sportmassage / ontspanningsmassage. U bespreekt met Raymond welk deel gemasseerd wordt en met welk doel, bijvoorbeeld herstel of ontspanning. Een massage duurt 30 of 60 minuten.

 

Een afspraak maken of meer informatie? 
U kunt een afspraak maken voor een massage via de receptie (024-3222754). U kunt ook het online aanmeldformulier invullen. U wordt dan gebeld om een afspraak in te plannen.

De kosten zijn 22,05 euro (30 min) of 37,80 euro (60 min).

Massage is ook verkrijgbaar in de vorm van een cadeaubon!