Medische fitness 

 

U traint onder begeleiding van een fysiotherapeut in groepsverband. Tijdens de eerste training wordt u individueel begeleid; daarvoor wordt een afspraak gemaakt. Hierna bent u vrij uw trainingsuur te kiezen, van dag tot dag of week tot week.De training start met een warming-up op muziek waarna u begint met uw persoonlijk programma op de fitnessapparatuur. De les eindigt met een cooling-down.

 

De groep bestaat uit gemiddeld vijftien personen. Tijdens de les wordt regelmatig gecontroleerd of u de oefeningen goed uitvoert. U kunt altijd vragen stellen en om extra begeleiding vragen aan de aanwezige fysiotherapeut.

 

Uw persoonlijke programma wordt regelmatig geëvalueerd en bijgesteld. De training is geschikt om klachten te voorkomen bij een inactieve leefstijl en/of overgewicht, maar vermindert ook klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

 

Door service en persoonlijke aandacht te geven aan u als klant, onderscheiden wij ons van de 'normale' sportschool. U kunt als trouwe sportklant* van MCNO-Fysio De Wedren 1 keer per jaar een gratis healthcheck uit laten voeren. Tevens krijgt u 2 uur personal coaching per jaar cadeau! Wij hopen dat u allemaal gebruik zal maken van deze nieuwe service. U kunt zich via onze administratie aanmelden voor de healthcheck/coaching.

 

*minimaal 1 jaar betalend lid