Yoga

 

Steeds meer mensen ontdekken de gezondheidsvoordelen van yoga. Yoga  is een uitgekiend oefensysteem waarin je werkt met bewegingen en houdingen die je lichaam versterken, strekken en ontspannen. Zachte en aandachtige beoefening helpt je om grenzen te verkennen en te verleggen. Yoga betekent van oorsprong “verbinding”, en opent als het ware een directe verbinding of samenspraak van lichaam en geest.  We ervaren dit vaak als een gevoel van balans, compleet zijn, of innerlijke kalmte.

Yoga bij de Wedren werkt met yogahoudingen die voor iedereen toegankelijk zijn en met gerichte adem- en ontspanningstechnieken. Opeenvolging van lichaamshoudingen werken via de zenuwbanen in op verschillende lichaamsgebieden. Dit levert talrijke gezondheidsvoordelen op. Zo worden onder andere de bloeddruk, het immuunsysteem, lage rugklachten en spanningsklachten beïnvloed.Vanuit de ontspanning een inspanning leveren, geeft je de mogelijkheid blokkades en spanning los te laten.

 

Waar en wanneer? Er zijn 35 yogalessen startend in de eerste week van september, later instromen is ook mogelijk. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald. De lessen worden gegeven bij de Wedren door erkende yogadocenten. 

 

 

Aanmelden of meer informatie? 

 telefoon 024-3222754

 mail: info@mcno-fysiodewedren.nl