Senior Fit op De Wedren

 

In de seniorfit lessen wordt met behulp van diverse oefen- en spelmaterialen getraind op spierkracht en conditie. Het is een groepstraining voor mannen en vrouwen. Iedere deelnemer kan trainen op het niveau van zijn of haar kunnen. De groep bestaat uit maximaal vijftien personen. De lessen duren een uur.
Alvorens te beginnen, adviseren wij u om een fittest te laten doen.  Hiervoor kunt u contact opnemen met onze administratie en een afspraak maken. Ook kunt u zich aanmelden door ons internetformulier in te vullen. Een fittest is niet verplicht maar geeft uzelf én ons wel een uitstekend beeld van uw gezondheid en lichamelijke conditie. Wel verplicht is het invullen van een vragenlijst omtrent uw gezondheid.

 

Senior Fit op MCNO

 

Onze SeniorFit trainer Raymond Huber gaat in deze les het  opgestelde trainingsprogramma met u doornemen en oefenen. Na deze les weet u hoe de apparaten werken en hoe uw trainingsprogramma er uit ziet!


De lessen bestaan uit een gezamenlijke warming-up, het uitvoeren van de oefeningen van uw persoonlijke programma (trainingskaart) en een gezamenlijke cooling-down. De SeniorFit trainer begeleidt u hierbij en zal regelmatig samen met u  uw programma evalueren en bijstellen.

 

Waar en Wanneer?

 

De trainingen  worden gegeven op locatie MCNO.

 

Dinsdag     10.45 u -11.45 u Raymond Huber

Donderdag 10.30 u -11.30 u Raymond Huber